• Popust
  • Newbie
Materijal PP TPE, Aparat za pranje ruku vode za bebu dugačak priručnik za pranje ruku za bebu, alat za higijenu beba(magenta)

Materijal PP TPE, Aparat za pranje ruku vode za bebu dugačak priručnik za pranje ruku za bebu, alat za higijenu beba(magenta)

 
HRK 162.90

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Voda je sve bliže i niže, beba ne treba da stanemo na noge, ne treba da stanemo na visoke, može se umivati ravno, više unutrašnji mir.Pomaknite vodu bliže, i dijete može lako oprati ruke.Zakrivljena konstrukcija водовыпуска pruža dovoljno izlaz vode i može iscuriti van.Izrađen je od visoko kvalitetnih materijala, sigurne i zdrave, čiste i bez mirisa.Nevjerojatan svijet lijep boje života njeguje dobre higijenske navike i sposobnost djeteta da se brine o sebi.Karakteristike : 1. Pomaknite vodu bliže, i dijete može lako oprati ruke.2. Voda bliže i niže, djetetu ne treba da stanemo na svoje noge, ne treba da stanemo na visoke, može se prati, upravo, više mira.3. Zakrivljena konstrukcija izlaz vode osigurava dovoljnu izlaz vode i može iscuriti.4. Nevjerojatan svijet lijep boje života njeguje dobre higijenske navike i sposobnosti za самообслуживанию dijete.5. Izrađen je od visoko kvalitetnih materijala, sigurne i zdrave, čiste i bez mirisa.Parametri : Stanje : 100% Apsolutno новыйматериал : PP, TPESize : pribl. 10.3*11.5*7 cm/4.06*4.53*2.76 inch Color : plava, pink, ljubičasta(opcionalno) Popis paketa : 1 * Produživač slavine.


O proizvodu

Kupčev izbor