• Popust
  • Newbie
Mini torba za pelene Leather by miss fong,Mala torba za pelene s organizatorom u torbi, izolirani džep i ramenom trake(crna)

Mini torba za pelene Leather by miss fong,Mala torba za pelene s organizatorom u torbi, izolirani džep i ramenom trake(crna)

 
HRK 119.97

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

100% Najlon. ❤️-ČVRST MATERIJAL : Vanjski-100% jastučićima od umjetne kože.Unutarnji dio-100% Vodootporan najlon;Trake-100% najlon; Munja i korporativni ikona-18-karatno zlato.Topliji za boce-izolacijski materijali. ❤️-DIMENZIJE : 11*5*10 Cm (D x Š x v) , podesivi remen ruksak : 17 inča ~ 32 inča Podesivi remen : 25 cm ~ 47 cm. ❤-NEKOLIKO DŽEPOVA : on ima 6 vanjskih džepova i 8 unutarnjih džepova (uključujući 1 izdvojeni džep, da bi svoju bocu vode u stalnoj temperaturi ) 1 veliki pretinac na munje može držati predmete majka, koje se odvaja od djeteta. ❤️-KAO što je PRANJE : Ručno pranje-možete isprobati očistite ga vlažnom krpom i sprej malo limunade, da biste uklonili miris, kada проливаете tekućina u ručnoj torbi.Nakon toga, molim vas, spustite ga da se osuši i ne stavljajte u kosu za rublje. ❤️-JAMSTVO : Naša garancija u skladu s pravilima.Vrhunski i stilski jedinstven dizajn. 3 načina za korištenje s odvojivim remenom.Nema nespretnost i pogodnosti za bijeg s djetetom.Idealan za božićni dar.Za suputnike.Ruksak za pelene.Torba za pelene preko ramena.Vrhunski i stilski jedinstveni дизайн3 načina za korištenje s odvojivim ремешкомно prostran i udoban za bijeg sa svojim djetetom je idealan za božićni dar.Grab handle Backpack torba za pelene Crossbody torba za pelene.


O proizvodu

Kupčev izbor